Sikker levering

- i hele Norge

Frakt 99 kr.

- fri frakt over 2500 kr.

Alle kan handle

- både bedrifter og private

Enkel bestilling

- raskt og trygt

Skinnesystemer

Hvis du mangler belysning til din butikk eller virksomhet, så er lysskinner og skinnespotter ofte en god løsning. De er nemlig svært lette å sette opp og kombinere med flotte halogenpærer, og er derfor den ideelle butikkbelysning. Monterte skinnespotter kan vinkles og rettes mot bestemte områder av butikken, slik at belysningen av spesielle varer eller annet er perfekt. Hos WATTOO.NO har vi et moderne utvalg av skinnesystemer, og du finner dem her på siden.

Men det kan jo være du ikke er helt klar over hvilket skinnesystem du trenger, og hvordan du velger den helt riktige lyskilde. Vi vil gjerne hjelpe deg trygt videre, derfor kan du nedenfor lese noen gode råd til kjøp av skinnesystem og skinnespotter.

Slik velger du det riktige skinnesystem

Det finnes mange forskjellige skinnesystemer fra kjente og kvalitetsbevisste produsenter som Scan Studio, Nordic Aluminium, Flash Light og mange andre. Felles for dem alle er at de er lette å montere. Der hvor du for alvor kan differensiere mellom dem er i forhold til design. Det varierer nemlig mye fra produsent til produsent.

Typisk kan du velge mellom klassiske skinnesystemer med harde kanter og skinnesystemer med myke, runde kanter. Funksjonen er den samme, men det er stor forskjell på hvordan de ser ut. Hvilke du liker best er selvfølgelig opp til deg.

I tillegg er det også forskjell på om lysskinnene kommerr med 12V eller 230V. Her er det igjen opp til deg hva du vurderer som best, men det skal selvfølgelig også henge sammen med dine elinstallasjoner.

Lysskinner til private og virksomheter
De populære lysskinnene kan fås til både private og til virksomheter, men brukes typisk i forbindelse med butikkbelysning. Lysskinner gjør det nemlig mulig å montere mange skinnespotter, og det gir som tidligere nevnt mange fleksible muligheter for å belyse spesielle områder eller produkter i din butikk.

Når det er sagt, kan du selvfølgelig bruke et skinnesystem i din private bolig. Det gir deg nemlig muligheten for å montere taklamper eller spotter på en rekke, og det brukes ofte som den primære belysning i gangarealer eller for eksempel over spisebordet. Har du for eksempel behov for en fleksibel løsning til å montere flere forskjellige pendellamper, så er en strømskinne ideell.

Se alle produkter i kategorien Belysning