Sikker levering

- i hele Norge

Frakt 99 kr.

- fri frakt over 2500 kr.

Alle kan handle

- både bedrifter og private

Enkel bestilling

- raskt og trygt

Lysskinner

En lysskinne gjør det mulig å montere flere forskjellige lamper eller skinnespotter på samme rekke, og det finnes flere forskjellige typer adaptere, slik at også dine pendellamper kan monteres på lysskinnen. Du får altså en billig og praktisk måte å henge lamper opp på, som også er estetisk tiltalende. Er du på utkikk etter moderne lysskinner, finner du vårt brede utvalg til lave priser her på siden.

There are no products matching the selection.

Det kan godt være en utfordring å velge den helt riktige strøm/lysskinne, fordi det ikke er en ting som du hverken skal skifte ut, eller montere hver dag. Dessuten er utvalget blitt veldig stort, noe som kan gjøre valget enda vanskeligere. Hos WATTOO.NO vil vi gjerne hjelpe deg videre så godt som mulig, og derfor får du nedenfor noen råd til å velge den helt riktige lysskinne. Så hvis du er på jakt etter en billig strøm/lysskinne, og du ikke vet hvilken som er perfekt for deg, så kan du bare lese videre her.

Billige lysskinner til dine moderne lamper

En lysskinne er utrolig allsidig, og den kan brukes sammen med mange forskjellige typer belysning, for eksempel vanlige taklamper, pendellamper og skinnespotter. Dessuten er det for det meste enkelt å montere lampene på strømskinnene, og dermed skape god og behagelig belysning i boligen eller virksomheten. Riktig belysning har stor betydning for hvordan vi oppfatter forskjellige rom, og hvis du ikke har nok belysning i lokalet, oppstår det raskt et dårlig innemiljø. Lysskinner er en billig og praktisk løsning til denne problemstillingen.

Iforhold til valg av lysskinne er det alltid en god idé å først bestemme seg for hvor lang strømskinnen skal være. Det finnes nemlig mange forskjellige lengder, og jo større lokale lysskinnen skal monteres i, jo lengre skal typisk strømskinnen også være. Hos WATTOO.NO har vi et bredt utvalg av forskjellige lengder, fra en og opp til fire meter. Vær oppmerksom på ikke å velge en størrelse som kun er akkurat nok til formålet, da en av de store fordelene ved lysskinner er at du raskt kan forskyve en montert lampe langs lysskinnens lengde med en adapter. Dette er spesielt anvendelig når lysskinnen blir montert over et spisebord, i en gang eller i et møtelokale. Med litt lengre lengde på lysskinnen oppnår du typisk bedre plassering av lampen, selvom lampens plassering forskyves.

Deretter er det selvfølgelig nærliggende å overveie hvilken farge du ønsker på din lysskinne. Her på siden har vi et bredt utvalg av fargede lysskinner, som gjør det lett å tilpasse skinnen til din bolig eller virksomhet. Et godt utgangspunkt er selvfølgelig hvit, men er taket ditt i en annen farge, så blir lysskinnen antageligvis for synlig. Derfor har vi også lysskinner i alt fra børstet stål, til aluminium og svart. Det er med andre ord rikelig mulighet for å komme hjem med den helt riktige lysskinne.

Se alle produkter i kategorien Belysning - Skinnesystemer