Sikker levering

- i hele Norge

Frakt 99 kr.

- fri frakt over 2500 kr.

Alle kan handle

- både bedrifter og private

Enkel bestilling

- raskt og trygt

Rør

Her finner du både fleksible korrugerte plastrør og stive plastrør til bruk i elinstallasjoner samt tilbehør som normalbend, muffer og t-stykker. El-rør brukes normalt til å trekke grunnisolerte installasjonsledninger gjennom. Hvis du brukes el-rør og installasjonsledninger får du en installasjon som er lett å vedlikeholde, utvide og rette feil på. Man kan også trekke moderne tynne installasjonskabler gjennom el-rørene. Man kan for den saks skyld også bruke el-rør til mange andre kreative formål som ikke nødvendigvis har noe med strøm å gjøre.

   

 1. Korrugert plastrør til el-installasjoner - Flere utgaver - Flere utgaver

  Korrugert plastrør til el-installasjoner - Flere utgaver - Flere utgaver

  Det klassiske korrugerte plastrøret av blyfri PVC i samme profesjonelle kvalitet som elektrikere bruker. Benyttes normalt til innendørs el-installasjoner hvor det deretter trekkes installasjonsledning eller kabler gjennom rørene. Velg mellom 16, 20 eller 25 mm. Det kan holde til temperaturer på opp til 60°C.

  inkl. mva fra NOK 260,00
 2. Wavin 'DVR' – Rødt korrugeret kabelrør i rulle med trekktråd og glatt innside - 50 meter

  Wavin 'DVR' – Rødt korrugeret kabelrør i rulle med trekktråd og glatt innside - 50 meter

  Kun tilgjengelig i Ø40 og Ø50 mm. Sterkt double-layer halogenfritt kabelrør. Til tross for sin robuste konstruksjon, er røret fortsatt veldig fleksibel. Det er glatt på innsiden og forberedt med en trekkledning. Brukt for å beskytte og mate kabler og lignende. som skal graves ned i bakken. Røret fra Wavin, tilgjengelig i flere forskjellige størrelser.

  inkl. mva fra NOK 1 316,00
 3. PM Flex – halogenfritt grått korrugert plastrør - Flere utgaver

  PM Flex – halogenfritt grått korrugert plastrør - Flere utgaver

  Det miljøvennlige halogenfrie alternativet til det alminnelige PVC korrugerte plastrøret. Benyttes til innendørs el-installasjoner, hvor det enten trekkes installationsledninger eller kabler i røret etter at det er montert. Dette korrugerte plastrøret kan holde til et trykk på 750N og kan derfor godt brukes til innstpning i betong eller mur, og i platevegger og tak. Røret kan tolerere temperaturer på opp til 90°C.

  inkl. mva fra NOK 569,00
 4. GM Plast 'Flexpipe' – Rødt korrugeret kabelrør i rulle med trekkledning, 46 mm udv. / 40 mm indv. diameter - 50 meter
  inkl. mva NOK 1 153,00
 5. GM Plast – Skjøtemuffe til korrugeret kabelrør

  GM Plast – Skjøtemuffe til korrugeret kabelrør

  Skjøtemuffen anvendes for å forene to av GM Plast korrugerte kabelrør med hverandre. Tilgjengelig for en rekke rørdimensjoner.

  inkl. mva fra NOK 18,70

   

 

Se alle produkter i kategorien Elektromateriell - Kabel, ledning & rør