Sikker levering

- i hele Norge

Frakt 99 kr.

- fri frakt over 2500 kr.

Alle kan handle

- både bedrifter og private

Enkel bestilling

- raskt og trygt

Koblingsklemmer

Koblingsklemmer brukes i mange forskjellige sammenhenger, og det er nok vanskelig for de fleste å unnvære dem når det skal installeres forskjellig elektronikk eller monteres elinstallasjoner. Hvis du er på jakt etter billige koblingsklemmer fra de beste produsentene på markedet har du kommet til den helt riktige siden, fordi her finner du vårt brede utvalg av koblingsklemmer i forskjellige farger, dimensjoner og typer.

   

 1. Koblingskontakt enkel, 2,5 mm² (stjerneskrutrekker) - 100 stk

  Koblingskontakt enkel, 2,5 mm² (stjerneskrutrekker) - 100 stk

  Standard enkel kontakt med et hull og skrue for stjerneskrutrekker. Leveres i to forskjellige farger.

  inkl. mva fra NOK 121,00
 2. Koblingskontakt enkel, 2,5 mm² (torx 10 skrutrekker, klar) - 100 stk
  inkl. mva NOK 124,00
 3. Koblingskontakt dobbel, 10 mm² (stjerneskrutrekker, klar) - 100 stk
  inkl. mva NOK 588,00
 4. WAGO Serie 2273 – Skrueløs koblingskontakt til stive ledninger - Flere utgaver

  WAGO Serie 2273 – Skrueløs koblingskontakt til stive ledninger - Flere utgaver

  Skrueløs koblingskontakt fra WAGO til stive ledninger. Serie 2273 klemmene er små og plassbesparende, men kan likevel håndtere opptil 24 A. Den gir en sikker kobling og det kan kombineres forskjellig ledningstverrsnitt fra 0,5 til 2,5 mm² i den samme klemmen.

  inkl. mva fra NOK 243,00
 5. WAGO Serie 222 – Skrueløs koblingskontakt til myke og stive ledninger - Flere utgaver

  WAGO Serie 222 – Skrueløs koblingskontakt til myke og stive ledninger - Flere utgaver

  Skrueløs koblingskontakt fra WAGO til myke og stive ledninger. Serie 222 klemmene er forsynt med et stilig koblingssystem som gjør det lettvint å få de myke ledningene inn i hullene. De kan brukes til avisolerte fleksible ledninger med tverrsnitt fra 0,08 til 4 mm² pluss enkelttråds fleksiledninger med endehylse på opptil 2,5 mm². De kan håndtere opptil 32 A og er godt egnet for å koble stive og myke ledninger f.eks. i forbindelse med downlight-kabel.

  inkl. mva fra NOK 258,00
 6. Koblingskontakt dobbel, 10 mm² (torx 10 skrutrekker, klar) - 100 stk
  inkl. mva NOK 590,00
 7. Koblingskontakt enkel, 10 mm² (stjerneskrutrekker, klar) - 100 stk
  inkl. mva NOK 334,00
 8. Svakstrømsklemme TCAUR (2-3 ledninger) - 100 stk

  Svakstrømsklemme TCAUR (2-3 ledninger) - 100 stk

  Alternativ til Scotchlok svakstrømsklemmer. Koblingskontakten sørger for en sikker og solid kobling av svakstrømsledningene. Koblingen er sikret mod fukt fordi klemmene er fylt med olje. Koblingen foretas uten å isolere av ledningene og klemmen kan presses sammen med Scotchlok koblingspinne.

  Varenr: 9909000026

  inkl. mva NOK 359,00
 9. Isolerte trykklemmer fra 0,5 til 6 mm² - 100 stk

  Isolerte trykklemmer fra 0,5 til 6 mm² - 100 stk

  Skjøter er isolert med et nylonlag utvendig. Leveres i 3 forkjellige størrelser, med hver sin farge. Skjøtes med en pressetang beregnet til isolerte skjøter.

  inkl. mva fra NOK 284,00
 10. Koblingskontakt enkel, 10 mm² (torx 10 skrutrekker, klar) - 100 stk
  inkl. mva NOK 335,00

   

Det er mye å velge mellom når det kommer til koblingsklemmer, og det kan være en vanskelig oppgave å skjelne mellom de mange forskjellige typene og modellene. Her på siden vil vi gjerne hjelpe deg så godt som mulig videre. Derfor kan du nedenfor lese mer om koblingsklemmer. Hvis du ikke er helt sikker på hvilken type du trenger, eller hvilken koblingsklemme som egner seg godt til hva, kan du lese videre i neste avsnitt.

Guide til kjøp av billige koblingsklemmer på nett

Alle som har prøvd å arbeide med elinstallasjoner, lamper eller elektromateriell har stiftet bekjentskap med forskjellige typer koblingsklemmer. De kan nemlig ikke unngås i forbindelse med diverse elinstallasjoner, derfor er det lurt å investere i koblingsklemmer av beste kvalitet. Det sikrer nemlig at dine elinstallasjoner og samlinger holder i mange år, og aller viktigst, at du kan garantere sikkerheten av dine elinstallasjoner.

Det mest vesentlige å finne ut av i forhold til hvilken koblingsklemme man skal velge er relatert til dimensjonene på koblingsklemmen. Her kan du nemlig finne et svært stort utvalg av forskjellige størrelser, som selvfølgelig egner seg til bestemte typer samlinger og ledninger. Hos WATTOO.NO har vi for eksempel koblingsklemmer helt ned til 0,2 mm2 og helt opp til 10 mm2. Hvilken type du trenger er naturligvis bestemt av den oppgaven du prøver å løse. Derfor er det viktig at du har helt kontroll på det.

Deretter finnes det også forskjellige typer koblingsklemmer, herunder enkelte, dobbelte, isolerte, muffer med krymp, skrueløse og svakstrøms koblingsklemmer. De mest vanlige og tradisjonelle koblingsklemmene kommer som enkelte koblingsklemmer, men med det store utvalg du finner her på WATTOO.NO er det ikke noe som hindrer deg i å finne den helt riktige koblinsklemme for å løse oppgaven. Videre kommer de fleste av våre koblinsklemmer selvfølgelig i poser à 100 stk, slik at du ikke risikerer å gå tom for koblingsklemmer.

Til slutt anbefaler vi selvfølgelig alltid at du kjøper dine koblingsklemmer fra anerkjente produsenter som 3M, Elpress, WAGO eller Lauritz Knudsen. Du får ikke bare et produkt med topp kvalitet, men du kan også være trygg på at dine koblingsklemmer lever opp til de strengeste sikkerhetskrav. Som med alle ting forbundet med elinstallasjoner og elektrisitet bør det aldri spares penger på bekostning av sikkert materiell, og på ingen måte når prisen er så lav som den er på koblingsklemmer. Hos WATTOO.NO står vi inne for kvaliteten av produktene vi selger, sånn at du kan stå inne for kvaliteten av det utførte arbeidet.

Se alle produkter i kategorien Elektromateriell - Koblingsmateriell