Sikker levering

- i hele Norge

Frakt 99 kr.

- fri frakt over 2500 kr.

Alle kan handle

- både bedrifter og private

Enkel bestilling

- raskt og trygt

21 93 53 11

Nordtronic – Quick Install HIGH downlight 230V (rund)

Quick Install HIGH er den høye versjonen av Quick Installsom gir muligheten til å bruke LED-pærer som er sterkere enn standard GU10 pærer. Eksklusivt og stilrent downlight av høy kvalitet. Rask og enkel installasjonett inn i isolasjonen.

inkl. mva fra NOK 170,00

Beskrivelse

Quick Install downlight:

Quick Installer en serie med downlight av god kvalitet hvor det er lagt stor fokus på detaljene. De har et nytt og patentert design som gir en elegant og stilren finish når de er montert i taket, og de er enkle og raske å montere.

De kan anvendes overalt, fra kjøkken, stuer, oppholdsrom, entreer osv. De kan også gjerne benyttes i våtrom/bad når takhøyden er over 2,25 meter, eller lavere hvis de plasseres utenfor område 1 (dusjområde osv.).

De kan installeres rett inn i isolasjonen (F-hatt godkjent etter gamle regler). De festes til taket og når de to skruene som ligger på baksiden av koblingsboksen er skrudd fast, festes de til taket. Du vil da se to gripearmer, disse trekkes nedover mot baksiden av taket slik at spottene sitter godt fast.

  • Innfellingshøyde på 96 mm.

  • Kan innbygges i tykke tak - opptil omkring 56 mm tykke.

  • For innfelling rett i isolasjonen.

  • Godkjent for viderekobling.

  • Enkel og rask montering.

  • Leveres med fuktsperre tetningsring.

  • Høy tetthetsklasse på IP44

  • Sikker avlasting av kablene (også mulig å avlaste korrugerte plastrør)

Koblingsboks og viderekobling:

Alle spottene i Quick Installserien er forsynt med en gjennomtenkt koblingsboks med mulighet for viderekobling fra et spott til det neste. Boksen har en kvalitets klemmerekke hvor ledningene (både stive og myke) lettvint festes uten bruk av verktøy, og hvor der en mulig for å viderekoble helt opptil en jordet 5 ledekabel. Avlastingen som holder kablene fast i koblingsboksen, festes lett med en skrutrekker, og den har også muligheten til å kunne avlaste 16 mm korrugerte plastrør.

Quick Install til LED:

Denne versjonen av Quick Installer beregnet til bruk sammen med LED-pærer. Den kan monteres LED-pærer på opptil 7W i downlightet.

Viktig informasjon:

Dette spottet lever opptil F-hattmerkingen, men siden F-hattmerkingen bortfalt i 2012 er spottet ikke merket med F-hattsymbolet. De nye reglene krever at armaturet skal være merket, hvis det IKKE skal bygges rett inn i brennbart- eller isolasjonsmateriale. Dette spottet er godkjent i henhold til de nye reglene, og kan godt bygges inn i isolasjonen.

Dette spottet leveres inkl. en tetningsring til fuktsperre.ingen bør benyttes ved brudd på fuktsperren for at installasjon skal oppfylle bygningsreglementets krav om lufttetthet. Etundt avstandsstykke er også vedlagt (ligger i midten av tetningsringen) som kan monteres på baksiden av spottet hvis det montert slik at det ligger an mot fuktsperren uten å brekke den. Den avstanden som skapes mellom spott og fuktsperre beskytter fuktsperren mot varmepåvirkning.

Fronten på dette spottet er hovedsakelig laget av en kraftig aluminiumslegering. Det er kun beregnet til innendørsbruk. Til utendørsbruk skal det brukes spott av rustfritt stål.

Det er bare LED-pærer med standard GU10 halogenpære dimensjoner (med Ø50 mm front) som kan benyttes i spottet. Det er spesielt lengden som er viktig. Lengden på pæren må maks. være omkring 55 mm inkl. innfatning.

Dette spottet er godkjent til maks. 7W (230V) LED pære og maks. 25W (230V) halogenpære med alureflektor. Spottet oppfyller alle krav, merkinger og lover når det gjelder varmeutvikling ved bruk av LED eller halogenpærer.

Det skal brukes varmebestandig downlight-kabel ved installasjon av dette spottet.

Husk å følge norske lover om soneinndeling, når du installerer downlights i bad.

Produktdetaljer

Beregnet for Innendørs bruk
Bruksområde bad Sone 2, Sone 3, Utenfor sone
Direkte i isolasjon Ja
Form Rund
Godkjenninger F-HAT / CE
Hulldiameter 75 mm
Høyde 96 mm
IP-klasse IP44
IP-klasse (kapslingsklasse) IP44
Innbyggingshøyde 96 mm
Installasjonskabel 90° varmebestandigt downlightkabel
Isolasjonsklasse Klasse 2 - Dobbeltisoleret
Koblingsklemmer 5 stk. dobbelte skrueløse fjederklemmer (maks. 2,5 mm² blød eller stiv ledning - 1 x fase, 1 x nul, 1 x jord og 2 x disponibel)
Lyskilde inkludert Nej
Lyskilde sokkel GU10
Materiale Aluminiums legering og stål
Max. watt 25W halogenpære med alu-reflektor eller 7W LED-pære
Produsent Nordtronic
Spenning 230Vac
Utvendige mål Ø86 mm
Viderekobling Ja (forsynet med sløjfeklemme til jordledning)
Vippbar Ja, to-vejs kipbar, 30° (15° til hver side)

Utgaver

Nordtronic – Quick Install HIGH downlight 230V (Rund) - børstet aluminium Nordtronic – Quick Install HIGH downlight 230V (Rund) - børstet aluminium
Varenummer: 9909000137
inkl. mva NOK 170,00
inkl. mva NOK 170,00
Nordtronic – Quick Install HIGH downlight 230V (Rund) - matt hvit Nordtronic – Quick Install HIGH downlight 230V (Rund) - matt hvit
Varenummer: 9909000142
inkl. mva NOK 170,00
inkl. mva NOK 170,00
Vi er pligtig til å informere etter "Forskrift om elektrisk utstyr § 13": Elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner.