Sikker levering

- i hele Norge

Frakt 99 kr.

- fri frakt over 2500 kr.

Alle kan handle

- både bedrifter og private

Enkel bestilling

- raskt og trygt

Kjøkken & møbler

Downlights til kjøkkenet er blitt veldig populære fordi de er utrolig elegante og lette å montere. Mangler du nye downlights til kjøkkenet er du kommet til det helt riktige sted, fordi her på siden finner du vårt moderne utvalg av downlights til kjøkkenet. Hos WATTOO.NO forhandler vi kun kvalitetsbevisste produsenter. Derfor har vårt utvalg kun produkter fra anerkjente navn som Nordtronic og Flash Light.

   

 1. DL-3120 innfelt downlight 12V med 20W halogenpære (klart frontglass)

  DL-3120 innfelt downlight 12V med 20W halogenpære (klart frontglass)

  Lav innfeltshøyde på 20 mm! Populært 20 W spot til innbygging/påbygging i skabe og møbler. Ikke egnet for innbygging i plater eller tak med tykkelse over 25 mm. Der må være plads bag innbyggingsspottet til ventilasjon og det kan ikke bygges inn rett i isolasjon..

  inkl. mva fra NOK 110,00
 2. Alina, innfelt-/utenpåliggende LED downlight (rund) A+ 2,2W / 90° / dimmbar

  Alina, innfelt-/utenpåliggende LED downlight (rund) A+ 2,2W / 90° / dimmbar

  Fin og stilig møbelspot fra Nordtronic i hvit og børstet aluminium.

  inkl. mva fra NOK 101,00
 3. Nordtronic – Gabriella 90 innfelt-/utenpåliggende LED downlight (rund) A+/ 4W / 90° / 2700K / dimmbar

  Nordtronic – Gabriella 90 innfelt-/utenpåliggende LED downlight (rund) A+/ 4W / 90° / 2700K / dimmbar

  Kan installeres direkte i isolasjon uten kasse! LED spott med spesielt lav innfellingshøyde på bare 12 mm, og ekstra stor spredning! Velegnet for bruk under kjøkkenskap eller hyller. Påbygningsring finnes under tilbehør. Kan også anvendes i tak hvor det f.eks. er plassmangel eller i vaskerom siden dette er et lavspenningsspott. Lyser med hele 240 lumen (~35W halogenpærer), har en behagelig varm hvit farge og en spesielt god fargegjengivelse.

  inkl. mva fra NOK 183,00
 4. LED-spot Gabriella, Ra98, 350mA LED 4W 927, 294 lumen, 40°, dæmpbar

  LED-spot Gabriella, Ra98, 350mA LED 4W 927, 294 lumen, 40°, dæmpbar

  Ra98 LED-spot med fantastisk lys. Med en indbygningshøjde på kun 12 mm kan Gabriella LED Downlight benyttes til mange formål. Den er bl.a. anvendelig under overskabe i køkkenet eller i baldakin på badeværelset...

  inkl. mva fra NOK 211,00
 5. DL-3110 innfelt downlight 12V med 10W halogenpære (matt frontglass) - hvid

  DL-3110 innfelt downlight 12V med 10W halogenpære (matt frontglass) - hvid

  Lav innfeltshøyde på 18 mm! Populært 10 W spot til innbygging/påbygging i skabe og møbler. Ikke egnet for innbygging i plater eller tak med tykkelse over 25 mm. Går bra å montere rett i isolasjon.

  Varenr: 5442630910

  inkl. mva NOK 112,00
 6. Nordtronic – Viola Mini downlight LED 2W / 30° / 2700K / dimmbar

  Nordtronic – Viola Mini downlight LED 2W / 30° / 2700K / dimmbar

  Kan installeres direkte i isolasjon uten kasse! Genialt mini-spott som kan brukes på et utall av steder, f.eks. innfelt i bjelkebærere, på toppen av dør- eller vinduskarm, som stjernehimmel mellom større spott eller som nattbelysning. Perfekt til hygge- og effektbelysning. Kan også brukes helt inne i dusjkabinetter uansett takhøyde. Lyser med 140 lumen (~18W halogenpære), har en behagelig varm hvit farge og god fargegjengivelse.

  inkl. mva fra NOK 187,00
 7. DL-31xx påbyggingsring til innfelt downlight

  DL-31xx påbyggingsring til innfelt downlight

  Påbygningsdåse som gjør det mulig å montere et DL-3151, DL-3102, DL-3110 eller DL-3120 innbyggingsspot utepåliggende, i stedet for i flukt. Dåsen har et lille "innsnitt" så der er plads til tilledningen mellom dåse og plate.

  inkl. mva fra NOK 53,50
 8. Nordtronic – Elena Mini downlight LED 2W / 120° / 2700K / dimmbar - matt hvit

  Nordtronic – Elena Mini downlight LED 2W / 120° / 2700K / dimmbar - matt hvit

  Kan installeres direkte i isolasjon uten kasse! Lekkert minispott med stor lysspredning. Er spesielt egnet på steder hvor det er korte avstander pga. den store spredningen og det myke lyset. Kan f.eks. brukes i innebygde vegghyller eller under møbler. Perfekt til hygge- og effektbelysning. Lyser med 140 lumen (~18W halogenpære), har en behagelig varm hvit farge og god fargegjengivelse.

  Varenr: 9907001124

  inkl. mva NOK 247,00

   

Det kan være en stor utfordring å velge de helt riktige downlights til kjøkkenet, fordi markedet har blitt veldig stort, og det kan være vanskelig å skjelne mellom alle de forskjellige modellene. Her på siden prøver vi alltid å hjelpe våre kunder best mulig på vei, og derfor kan du nedenstående lese mer detaljert om downlights til kjøkken. Mangler du viten om hva du skal se etter når det skal investeres i nye downlight til kjøkken, kan du lese videre nedenunder.

Kom hjem med de riktige downlights til kjøkkenet

Downlights i alle /varianter er blitt en del av det foretrukne valg når det skal monteres ny belysning i norske boliger og virksomheter. Downlights gir nemlig et behagelig og moderne lys, samtidig med at de er billige og lette å montere. Videre kommer mange downlights nå med de energibesparende LED-pærer, som sikrer flott fargegjengivelse og lang levetid.

Når du er på jakt etter nye downlights til kjøkkenet kan det være en god idé å overveie om de skal monteres direkte i isolasjonen eller ikke. Det er nemlig stor forskjell på vanlige downlights og downlights til direkte montering i isolasjonen uten innfellingsboks. En av de helt klare fordelene med downlights til direkte installasjon i isolasjonen er at de er veldig diskrete, uten at det går utover belysningen. Vær alltid oppmerksom på hva produsentene angir i forhold til montering, fordi downlights til montering direkte i isolasjonen ofte krever noen spesifikke ting angående plassen bak downlightsene.

Deretter kommer noen overveielser i forhold til utformingen på dine downlights. I forhold til downlights til kjøkken kan du typisk velge mellom firkantende eller runde downlights. Det er i utgangspunktet ikke noe riktig eller galt, og det kommer derfor helt an på personlig preferanse.

Endelig er det også forskjell på hvor mange volt dine downlights kommer med, og hvis du ikke er helt sikker på hva du trenger kan det være en god idé å ta kontakt til din lokale elektriker. Som utgangspunkt kommer de mest vanlige downlights til kjøkken med 12Vac, men det finnes også andre modeller. I forhold til montering, kan du i de fleste tilfeller montere dine downlights selv, selv om du ikke er elektriker. Hvis du ikke føler deg helt sikker på dette, anbefaler vi alltid å få en fagperson til å stå for installasjonen.

Hos WATTOO.NO finner du kun de beste downlights til kjøkken fra de mest anerkjente produsentene. Det er nemlig din garanti for å komme hjem med helt riktige downlights. Har du spørsmål til vårt utvalg av downlights til kjøkken kan du alltid finne veiledning hos vår kundeservice.

Se alle produkter i kategorien Belysning - Downlight