Menu
Sikker levering

- i hele Norge

Frakt 99 kr.

- fri frakt over 2500 kr.

Alle kan handle

- både bedrifter og private

Enkel bestilling

- raskt og trygt

Utendørs

Utendørs downlight er et godt valg til utendørsbelysning, fordi de er svært diskrete og kan monteres med energisparende LED-pærer. Hvis du er på utkikk etter moderne utendørs downlights til din garasje, hytte eller innkjørsel, har du kommet til det helt rette sted, fordi her på siden finner du vårt store utvalg av moderne utendørs downlights fra anerkjente produsenter som Daxtor, Nordlux og Nordtronic.

Filter

8 artikler

 1. Nordtronic – Gianna downlight (Rustfritt) 230V LED

  Nordtronic – Gianna downlight (Rustfritt) 230V LED

  Nordtronic – Gianna downlight (Rustfritt) 230V LED

  Kan installeres direkte i isolasjon uten kasse! Populært utendørs rustfritt spott for rett inn i solasjonen. Velg mellom flere forskjellige LED-pærer i vårt anbefalte utvalg eller en pæreløs versjon hvis du allerede har en.

  Pris inkl. mva fra NOK 289,00
  Se produkt
  Se produkt
 2. Nordtronic – Quick Install downlight rustfritt 230V (rund) uten lyskilde

  Nordtronic – Quick Install downlight rustfritt 230V (rund) uten lyskilde

  Nordtronic – Quick Install downlight rustfritt 230V (rund) uten lyskilde

  Kan installeres direkte i isolasjon uten kasse! Rustfritt downlight i eksklusivt design. Velegnet til utendørs bruk, rask installasjon og rett i isolasjonen. For maks. 7W LED og 25W halogen.

  Pris inkl. mva fra NOK 258,00
  Se produkt
  Se produkt
 3. Nordtronic – Quick Install downlight rustfritt 230V LED (rund)

  Nordtronic – Quick Install downlight rustfritt 230V LED (rund)

  Nordtronic – Quick Install downlight rustfritt 230V LED (rund)

  Kan installeres direkte i isolasjon uten kasse! Det velkjente Quick Install-spottet i rustfritt utgave. Eksklusivt og stilig spott av høy kvalitet. Utmerket for vindfang etc. Rask og lettvint installasjonett inn i isolasjonen og med en innfellingshøyde på bare 63 mm. Velg mellom flere forskjellige LED pærer blant utvalget vårt.

  Pris inkl. mva fra NOK 309,00
  Se produkt
  Se produkt
 4. Nordtronic – Rosetta downlight 230V LED

  Nordtronic – Rosetta downlight 230V LED

  Nordtronic – Rosetta downlight 230V LED

  Kan installeres direkte i isolasjon uten kasse! Populært spott for rett installasjon i isolasjonen. Leveres med tetningsring. Velg mellom flere forskjellige LED-pærer i vårt anbefalte utvalg eller en pæreløs versjon hvis du allerede har en.

  Pris inkl. mva fra NOK 223,00
  Se produkt
  Se produkt
 5. Nordtronic – Giada utendørs downlight 230V uten lyskilde, galvanisert

  Nordtronic – Giada utendørs downlight 230V uten lyskilde, galvanisert

  Nordtronic – Giada utendørs downlight 230V uten lyskilde, galvanisert

  Kan installeres direkte i isolasjon uten kasse! Galvanisert 230V downlight av meget høy kvalitet, beregnet for utendørsbruk i f.eks. vindfang. Spesielt velegnet for områder med sort saltinnhold i luften, f.eks. nær kysten. For maks. 7,5W LED og 25W halogen.

  Varenr: 9909000431
  Pris inkl. mva NOK 206,00
  Se produkt
  Se produkt
 6. Nordtronic – Giada utendørs downlight 230V LED, galvanisert

  Nordtronic – Giada utendørs downlight 230V LED, galvanisert

  Nordtronic – Giada utendørs downlight 230V LED, galvanisert

  Kan installeres direkte i isolasjon uten kasse! Galvanisert 230V downlight av meget høy kvalitet, beregnet for utendørsbruk i f.eks. vindfang. Velg mellom flere forskjellige LED-pærer i vårt anbefalte utvalg eller en pæreløs versjon hvis du allerede har en.

  Pris inkl. mva fra NOK 268,00
  Se produkt
  Se produkt
 7. Nordtronic – Gianna downlight (Rustfritt) 230V uten lyskilde

  Nordtronic – Gianna downlight (Rustfritt) 230V uten lyskilde

  Nordtronic – Gianna downlight (Rustfritt) 230V uten lyskilde

  Kan installeres direkte i isolasjon uten kasse! Populært utendørs rustfritt spott for rett inn i solasjonen. For maks. 7W LED og 25W halogen.

  Pris inkl. mva fra NOK 231,00
  Se produkt
  Se produkt
 8. Nordtronic – Low Profile downlight 230V LED (rund) rustfritt 6W / 40° / 2700K / dimmbar

  Nordtronic – Low Profile downlight 230V LED (rund) rustfritt 6W / 40° / 2700K / dimmbar

  Nordtronic – Low Profile downlight 230V LED (rund) rustfritt 6W / 40° / 2700K / dimmbar

  Rustfritt versjon av Low Profile 6W.

  Pris inkl. mva fra NOK 476,00
  Se produkt
  Se produkt
Filter

8 artikler

Det kan være en vanskelig oppgave å velge helt riktige downlights til utendørsbelysning, særlig fordi det finnes mange forskjellige modeller. Fordi, hva skal man se etter, og hvordan velger man den ene modellen fremfor den andre? Hos WATTOO.NO vil vi gjerne hjelpe deg best mulig videre. Derfor har vi nedenfor skrevet gode råd til kjøp av utendørs downlights. Mangler du en kort guide til hva du skal se etter, og hvordan du skal velge riktig i første omgang, kan du bare lese her.

Guide til kjøp av billig utendørs downlight

Downlight har blitt svært populær belysning i norske hjem og virksomheter, fordi de er billige, lette å montere, og svært elegante. Videre kan mange downlights nå monteres med de energivennlige LED-pærer, som i tillegg også kommer med veldig lang levetid. Det er imidlertid noen overveielser du skal gjøre deg når du skal kjøpe utendørs downlight, og noen av dem finner du her.

Det første du skal overveie er hvilken IP-klasse dine downlights skal ha, fordi IP-klassen forteller noe om hvor motstandsdyktige dine downlights er overfor støv/partikler og vann. IP-klassen for dine downlights uttrykkes av bokstavene IP etterfulgt av to sifre, som forteller om motstandsdyktigheten overfor henholdsvis støv og vann. På samme måte som downlights til våtrom, kommer mange utendørs downlights i kontakt med fuktighet eller væske, og derfor er det en god idé at dine downlights kommer med den riktige IP-klasse i forhold til å kunne motstå dette.

Og hvilken IP-klasse skal man ta sikte på, når downlightsene skal kunne håndtere regn med mer? Et godt utgangspunkt er IP44, som mange utendørs downlights kommer med, fordi denne IP-klassen betyr nemlig at downlightsene er svært motstandsdyktige overfor både støv/partikler og vann. Har du planer om å montere dine utendørs downlights i for eksempel innkjørselen, er denne IP-klassen et godt sted å starte.

Videre er det en god ide å overveie hvorvidt du vil montere dine downlights direkte i isolasjonen, fordi det har betydning for hivlke modeller du kan velge mellom. Downlights til innfelling direkte i isolasjonen uten innfellingskasse er svært diskrete, noe mange oppfatter som et stort pluss, særlig hvis dine downlights skal monteres i takutstikk ved terrassen eller lignende.

Til slutt er det selvfølgelig alltid greit å se på de forskjellige materialene som de forskjellige downlights kommer i, særlig når det handler om utendørs downlight. Det finnes downlights i mange forskjellige materialer, noe som gjør det lettere å finne et materiale man liker, og som også egner seg til utendørs montering. Hos WATTOO.NO finner du alltid et stort utvalg av utendørs downlight til billige priser, og vi har sikkert en modell som passer for deg. Husk også å se våre tilbud på utendørs downlight, det er ofte penger å spare.

Husk også å kjøpe varmebestandig downlight kabel til installasjonen.

Se alle produkter i kategorien Belysning - Downlight