Sikker levering

- i hele Norge

Frakt 99 kr.

- fri frakt over 2500 kr.

Alle kan handle

- både bedrifter og private

Enkel bestilling

- raskt og trygt

Utekran

En utekran er en lett og effektiv måte å koble til vann utendørs, og de moderne modellene er typisk sikret mot frost. Mangler du en moderne og billig utekran til virksomheten, hagen eller hytta kan vi hjelpe deg effektivt videre. Her på siden har vi nemlig samlet vårt store utvalg av utekraner som passer perfekt til den moderne bolig eller virksomhet. Se blant annet det kvalitetssikrede utvalg fra anerkjente produsenter som FM Mattsson, Gustavsberg og Mora.

   

 1. Frese utekran m. grep og nøkkel

  Frese utekran m. grep og nøkkel

  Frese frostsikker utekran. VA-godkjent. Leveres med både grep og nøkkel.

  Varenr: 743443804

  inkl. mva NOK 662,00
 2. Gustavsberg frostsikker utekran m. fast grep

  Gustavsberg frostsikker utekran m. fast grep

  Utekran fra Gustavsberg i utsøkt design. Frostsikker (selvdrenerende) også med slange tilkoblet. Leveres med tilbakeslagsventil . Maks. veggtykkelse er 400 mm.

  Varenr: 743443914

  inkl. mva NOK 517,00
 3. Mora Garden II frostsikker utekran m. grep og nøkkel

  Mora Garden II frostsikker utekran m. grep og nøkkel

  Frostsikker utekran fra Mora. Leveres med både grep og løs nøkkel. Afkortelig for tilpasning til vegg.

  inkl. mva fra NOK 1 097,00
 4. Gustavsberg frostsikker utekran m. nøkkel

  Gustavsberg frostsikker utekran m. nøkkel

  Utekran med godkjent tilbakeslagsventil. Selvdrenerende og frostsikker selv når slangen er koblet til. Velg veggtykkelse på maks. 400 eller 1000 mm.

  inkl. mva fra NOK 692,00
 5. FM Mattsson utekran varmt og kaldt m. løs nøkkel - 400 mm

  FM Mattsson utekran varmt og kaldt m. løs nøkkel - 400 mm

  FM Mattsson utekran dobbel utgang, slik at du både kan koble kaldt og varmt vann til hagen. Selvdrenerende og frostsikker uten slange festet.

  Varenr: 743444214

  inkl. mva NOK 1 601,00
 6. Standard krankobling til hageslange

  Standard krankobling til hageslange

  Krankobling til hageslanger.

  inkl. mva fra NOK 44,75
 7. Mora nøkkel til utekran

  Mora nøkkel til utekran

  Passer til Mora Garden utekran.

  Varenr: 743441504

  inkl. mva NOK 74,00
 8. FM Mattsson nøkkel til utekran

  FM Mattsson nøkkel til utekran

  Passer til FM Mattsson utekran.

  Varenr: 743441204

  inkl. mva NOK 61,50
 9. Gustavsberg nøkkel til utekran

  Gustavsberg nøkkel til utekran

  Passer til Gustavsberg utekran.

  Varenr: 743441004

  inkl. mva NOK 62,00

   

De fleste bolig- eller virksomhetseiere får raskt øynene opp for fordelene ved en utekran, og utekraner er også svært populære. Det er nemlig en svært lett måte å få utendørs vanntilkobling på, og det er særlig anvendelig i forbindelse med for eksempel bilvask, blomstervanning og mye annet. Hos WATTOO.NO finner du alltid et moderne og kvalitetssikret utvalg av utekraner som holder i mange år. Det kan i noen tilfeller likevel være vanskelig å vurdere hvorvidt man bør kjøpe en utekran eller ikke, om man kan bruke den i hagen med hageslange og mye annet. Her på siden vil vi gjerne hjelpe deg best mulig videre, og nedenfor kan du derfor lese mer om utekraner. Les blant annet svar på noen av de mest stilte spørsmål.

Spar penger på dine utekraner på nettet

Der er typisk mange penger å spare på å kjøpe VVS artikler på nett, og produktene du finner her på siden er ingen unntagelse. Vi bestreber oss på å kunne tilby et utvalg preget av høy kvalitet og lave priser. Hos WATTOO.NO presser vi alltid prisene ned så du kan spare enda mer. Vi tror nemlig ikke på at det skal være hverken vanskelig eller dyrt å komme hjem med de helt riktige produktene. Vil du gjerne vite mer om billige utekraner kan du nedenfor finne svar på noen av de mest stilte spørsmålene om utekraner.

Skal det kobles hageslange på, eller skal kranen bare brukes til diverse formål?
Hvis du skal koble hageslangen på skal du huske å kjøpe en slangetilkobling eller en krankobling til slangen. Du kan selvfølgelig godt bruke kranen uten tilkobling til hageslange, men de fleste får bruk for å koble slange på før eller siden.

Skal alle kunne skru på vannet eller er det best med nøkkelbetjening?
Visse modeller kan kun betjenes med nøkkel eller grep, og det er for å sikre at uvedkommende ikke skrur vannet på eller av. Dette kan særlig være gagnlig hvis din utekran skal monteres på en hytte eller i en virksomhet hvor du ønsker å ha full kontroll. Det finnes også utekraner med mulighet for begge deler, som for eksempel Mora Garden II.

Skal utekranen være frostfri?
Du bør sikre deg mest mulig mot frostsprenging ved å være i forkant av været. Hvis du IKKE kjøper en frostfri utekran må du selv sørge for at det vanntilgangen er stengt, slik at det ikke er vann i kranen i vinterperioden.

Men det er alltid en god idé å kjøpe en frostfri utekran. Det kan være vanskelig å huske å stenge vannet til kranen, men med en frostfri modell behøver du ikke bekymre deg for det, den tømmer nemlig vannet av seg selv, og dermed unngår man frostsprenging. Det er viktig at kranen blir montert korrekt slik at spindelen (ventilen som skrur vannet av og på) sitter bak innerveggen, hvor det ikke blir minusgrader.

Skal hageslangen kobles av i vinterperioden?
Hvis du ikke kobler hageslangen av i vinterperioden er det viktig at du kjøper en modell som er frostfri selv med montert hageslange. Se for eksempel Gustavberg utekran eller FM Mattsson utekran.

Se alle produkter i kategorien VVS - Blandebatterier