Sikker levering

- i hele Norge

Frakt 99 kr.

- fri frakt over 2500 kr.

Alle kan handle

- både bedrifter og private

Enkel bestilling

- raskt og trygt

Dusjarmatur

Er du på utkikk etter et lekkert og praktisk dusjarmatur til ditt bad? Her på siden finner du vårt store og moderne utvalg av flotte dusjarmaturer til lave priser. Hos WATTOO.NO er vi eksperter i VVS artikler og du finner kun armaturer til badet fra de beste og mest anerkjente produsentene.

   

 1. Damixa TMC dusjarmatur

  Damixa TMC dusjarmatur

  inkl. mva fra NOK 983,00
 2. Grohe Grohterm 3000 dusjarmatur - krom
  inkl. mva NOK 3 322,00
 3. Ideal Standard Ceratherm 50 dusjarmatur med termostat - krom
  inkl. mva NOK 892,00
 4. Børma Standard kar/dusjarmatur uten termostat - krom
  inkl. mva NOK 961,00
 5. Damixa Thermixa zero dusjarmatur med termostat - krom
  inkl. mva NOK 947,00
 6. Børma A1 uten termostat (dusjarmatur med stuss op) - krom
  inkl. mva NOK 1 923,00
 7. Oras Optima dusjarmatur med termostat - krom
  inkl. mva NOK 1 363,00
 8. Grohe Grohtherm 800 – Dusjarmatur m. termostat, krom
  inkl. mva NOK 1 463,00
 9. Damixa TMC kar og dusjarmatur

  Damixa TMC kar og dusjarmatur

  inkl. mva fra NOK 1 653,00
 10. Grohe Costa l dusjarmatur - krom

  Grohe Costa l dusjarmatur - krom

  inkl. mva fra NOK 761,00
 11. Damixa Clover dusjarmatur med termostat - krom
  inkl. mva NOK 1 675,00
 12. Børma lux A1 dusjarmatur uten termostat - krom
  inkl. mva NOK 1 834,00
 13. Børma Standard dusjarmatur uten termostat - krom
  inkl. mva NOK 724,00
 14. Gustavsberg Nautic dusjarmatur - krom
  inkl. mva NOK 1 190,00
 15. Børma Lux dusjarmatur med termostat og forskruninger

  Børma Lux dusjarmatur med termostat og forskruninger

  inkl. mva fra NOK 3 452,00
 16. Grohe Costa S kar/dusjarmatur - krom
  inkl. mva NOK 1 024,00
 17. Hansgrohe Ecostat Comfort dusjarmatur - krom
  inkl. mva NOK 1 688,00
 18. Gustavsberg Nautic – Dusjarmatur, 2 grep, m. termostat, avgang op, krom
  inkl. mva NOK 1 582,00
 19. Mora MMIX T5 termostat - krom

  Mora MMIX T5 termostat - krom

  inkl. mva fra NOK 2 334,00
 20. FM Mattsson 9000 dusjarmatur med termostat - krom
  inkl. mva NOK 2 348,00
 21. Ideal Standard Ceraplan armatur - krom
  inkl. mva NOK 924,00

   

Vi har gjort det lett for deg å finne det helt riktige dusjarmatur, og hos WATTOO.NO finner du alltid dine VVS artikler til de beste prisene. Her på siden kan du lett sortere i vårt sortiment av armaturer til dusjen, for eksempel etter pris, produsent eller størrelse. Uansett hvilken type armatur du er på jakt etter er vi sikre på at vi kan hjelpe deg godt på vei.

Dusjarmaturer i toppkvalitet


Hos WATTOO.NO bryr vi oss om kvalitet, og derfor finner du alltid VVS artikler i toppkvalitet når du handler hos oss. Det samme gjelder i høy grad våre armturer til badet som du finner her på siden.

Det kan godt være en utfordring å velge nytt dusjarmatur, og derfor får du nedenfor noen gode råd til kjøp av nytt armatur til badet.

Dusjarmaturer med et eller to grep
I utgangspunktet kan du finne to typer dusjarmaturer, henholdsvis armaturer med et eller to grep. Hos WATTOO.NO har vi et spennende utvalg av begge typer dusjarmatur, og det er selvfølgelig til lav pris. Enten du ønsker den ene eller andre modell finner du et moderne utvalg fra kjente merker som Damixa, Grohe og Oras.

Et spørsmål som ofte dukker opp når man skal vege nytt armatur er hvorvidt det er best å gå for et eller to grep, og svaret er at det ene ikke er bedre enn det andre. Du kan nemlig finne moderne armaturer i høy kvalitet uansett om du velger et eller to grep. 
Til gjengjeld er det stor forskjell på utformingen av de to typene dusjarmaturer, og det er stor forskjell på hvordan de betjenes. Som kjent er et dusjarmatur med to grep mer klassisk i sin utforming, i og med at du selv kan justere både varmt og kaldt vann. Det er ikke nødvendig med et dusjarmatur med bare et grep, da varmen på vannet justeres automatisk når du vrir grepet.
Hvilket slags armatur du velger er selvfølgelig opp til deg, og det avgjørende vil for de fleste være hvilken type som passer best inn i ditt hjem og på ditt bad. Hvis du for eksempel allerede har investert i en klassisk blandebatteri med to grep er det kanskje nærliggende å investere i et dusjarmatur med to grep og vice versa.

Velg et dusjarmatur som passer til badet
Utover å bli klar over om ditt dusjarmatur skal være med et eller to grep er det også naturlig å tilpasse ditt dusjarmatur til resten av badet. Det er nemlig slik at produsentene av VVS artikler typisk lager armaturer, møbler og servanter som inngå i en serie. Enten som en full serie av VVS artikler eller som en samlet designserie.
De fleste kjente merker innenfor VVS artikler tilbyr typisk mange forskjellige armaturer og bademøbler i deres sortiment, og oftest vil du kunne finne en hel serie av armaturer, møbler, toalettseter og annet, som er designet som en komplett serie. Det vil for mange være et naturlig valg å holde seg innenfor samme designserie da det gir et komplett og moderne design på tvers av forskjellige VVS artikler til ditt bad. På den annen side er ingenting hugget i sten, så du står fritt til å velge forskjellige komponenter fra forskjellige designserier. De fleste merker innenfor VVS produkter holder seg nemlig til de samme materialer og farger, hvilket gjør det lett å mikse forskjellige designserier. Typisk holder produsentene av armaturer seg til krom og/eller børstet stål, men det er selvfølgelig forskjell på deres syn på moderne og flott design.

Dusjarmatur med eller uten termostat
En siste overveielse i forbindelse med kjøp av dusjarmatur er i forhold til om du ønsker termostat eller ikke. Mange av de dusjarmaturene du finner hos WATTOO.NO er med termostat, men du finner også et moderne utvalg av dusjarmaturer uten termostat hos oss.

Et dusjarmatur med termostat er lett å innstille, og termostaten gjør at du ikke trenger å finne den riktige temperaturen på vannet hver gang du skal bruke dusjen. Derfor er det utrolig lett å bruke et armatur med innebygget termostat, da dusjarmaturet selv tilpasser vannets varme i forhold til den faste innstilling som du selv har valgt.

Se alle produkter i kategorien VVS - Blandebatterier