Sikker levering

- i hele Norge

Frakt 99 kr.

- fri frakt over 2500 kr.

Alle kan handle

- både bedrifter og private

Enkel bestilling

- raskt og trygt

Klosettpumper

Ønsker du å installere ditt toalett, håndvask eller vaskemasin et sted hvor avløpsrørene ikke kan falle naturlig, så kan en klosettpumpe/avløpsautomat være en effektiv løsning. Hvis du er på utkikk etter en billig og moderne avløpsautomat så er du kommet til den helt riktige side, fordi her har vi samlet vårt store utvalg. Se våre kvernpumper fra kvalitetsbevisste Grundfos og Ifö, som produserer moderne og høyteknologiske pumper.

   

 1. SOLOLIFT2 C-3 – avløpsautomat

  SOLOLIFT2 C-3 – avløpsautomat

  Beregnet til pumping av spillvann fra vaskemaskiner, oppvaskmaskiner, badekar, håndvasker mm. Mulighet for tilkobling av opp til i alt tre avløpsrør til pumpen. Velegnet til installasjonsvegger.

  Varenr: 614365632

  inkl. mva NOK 5 387,00
 2. SOLOLIFT2 D-2 – avløpsautomat (kompakt)

  SOLOLIFT2 D-2 – avløpsautomat (kompakt)

  Ekstra kompakt og liten kvernpumpe fra Grundfos, som er oplagt at stille i et skab. Har i alt 2 stk. indløb til f.eks. 1 håndvask og 1 bruse kabine. Velegnet til indbygning i skab eller bag en lem i en væg.

  Varenr: 614366632

  inkl. mva NOK 4 398,00
 3. SOLOLIFT2 WC-3 – klosettpumpe/avløpsautomat

  SOLOLIFT2 WC-3 – klosettpumpe/avløpsautomat

  Grundfos kvernpumpe med kapasitet til et toalett og opp til tre ekstra avløp fra f.eks. håndvask, dusj og bidét/urinal.

  Varenr: 614363632

  inkl. mva NOK 5 355,00
 4. SOLOLIFT2 CWC-3 – klosettpumpe/avløpsautomat (vegghengt)

  SOLOLIFT2 CWC-3 – klosettpumpe/avløpsautomat (vegghengt)

  Denne modell fra Grundfos er beregnet til et vegghengt toalett og opp til tre ekstra avløp fra f.eks. dusj, håndvask og bidét/urinal. Velegnet til installasjonsvegger.

  Varenr: 614364632

  inkl. mva NOK 5 965,00
 5. SOLOLIFT2 WC-1 – klosettpumpe/avløpsautomat

  SOLOLIFT2 WC-1 – klosettpumpe/avløpsautomat

  Grundfos kvernpumpe til å pumpe spillvann vekk fra et toalett som ligger for lavt i forhold til kloakken. Har også et ekstra inntak hvor f.eks. en håndvask kan tilkobles.

  Varenr: 614363432

  inkl. mva NOK 4 531,00
 6. Ifö avløpsautomat 24V (reservedel)
  inkl. mva NOK 1 341,00
 7. Avløpspumpe for dusj, 230Vac

  Avløpspumpe for dusj, 230Vac

  Velegnet til dusj i rom uten avløp.

  Varenr: 673855915

  inkl. mva NOK 2 410,00
 8. Avløpspumpe til dusj med magnetventiler, tilbakeslagsventiler, smussfilter og slangemunnstykker, 230Vac
  inkl. mva NOK 3 511,00

   

Ofte har man en spesiell plassering i tankene når det nye toalettet, håndvasken eller dusjen skal installeres. Men dessverre er det ikke alltid mulig å plassere tingene der man ønsker det, rett og slett fordi avløpsrørene ikke kan installeres på en måte slik at det faller naturlig. Her kan en avløpsautomat være din redning, da de er produsert til å lede vannet vekk fra de stedene hvor vannet ikke renner vekk av seg selv. De moderne pumpene fra for eksempel Grundfos kan ytterligere selv kverne vannet fra f.eks. ditt toalett, og deretter løfte vannet opp og vekk. Vær alltid oppmerksom på hvor høyt klosettpumpen kan løfte vannet, og om de er beregnet til eksempelvis svart spillvann (toalett) eller grått spillvann (håndvask og dusj).

Moderne og billige klosettpumper/avløpsautomater på nett

Det kan ofte være mye å spare ved å kjøpe VVS artikler på nett, og hos WATTOO.NO gjelder dette i høy grad. Fordi selv om vi lever for høy kvalitet, så sørger vi alltid for å presse prisene helt i bunn. Slik kan du altså finne et moderne, men billig utvalg av klosettpumper/avløpsautomater fra de føredne produsentene på markedet når du handler hos oss. Vi forhandler blant annet avløpsautomater fra danske Grundfos, som setter standarden for moderne og høyteknologiske pumper, enten det er dykkpumper eller avløpsautomater. Her på siden finner du et stort utvalg av klosettpumper og derfor finner du også pumper til mange forskjellige formål. Det betyr at du kan finne moderne pumper til både svart og grått spillvann som nevnt tidligere, men det betyr også at du kan finne avløpsautomater til både 24 og 220 volt. Vi prøver nemlig å gjøre det så lett som mulig for deg, og derfor forhandler vi selvfølgelig også billige avløpsautomater på mange forskjellige måter. Felles for pumpene er selvfølgelig god kvalitet, så uansett hvilken type du trenger kan du være sikker på lang holdbarhet og lett tilkobling.

Din kloakk og ditt avløp er en viktig del av boligen eller virksomheten, og det er noe som de færreste ønsker å ha problemer med. Det kan likevel oppstå uventede problemstillinger i forhold til avløpet eller kloakken, og her kan vi hjelpe deg sikkert videre. Uansett hvilket produkt du trenger kan vi nemlig tilby et moderne og kvalitetssikret utvalg. Hos WATTOO.NO har vi hjulpet mange av nordmenn videre med deres kjøp av VVS artikler, og vi kan helt sikkert også hjelpe deg. Har du spørsmål angående våre klosettpumper kan du ta kontakt til vår kundeservice som vil være behjelpelige med eventuelle spørsmål. En kvernpumpe gir mulighet for å installere toaletter, håndvasker, dusj, vaskemaskiner, oppvaskmaskiner m.m. på steder hvor avløpsrørene ikke kan falle naturlig, så vannet renner vekk selv.

Grundfos avløpsautomater kan både kverne vannet fra f.eks. toaletter og etterfølgende løfte vannet opp og vekk. I brosjyrene som følger med kan du se hvor høyt pumpene kan løfte vannet, og om de er beregnet for toaletter (svart spillvann) eller håndvasker, dusjer m.m. (grått spillvann).

Se alle produkter i kategorien VVS - Avløp & kloakk