Sikker levering

- i hele Norge

Frakt 99 kr.

- fri frakt over 2500 kr.

Alle kan handle

- både bedrifter og private

Enkel bestilling

- raskt og trygt

Blandebatterier

Er du på utkikk etter et nytt og flott armatur til din håndvask eller ditt kjøkken? Så finner du et moderne utvalg til lav pris hos WATTOO.NO. Vi har et moderne og spennende utvalg av billige blandebatterier til både badet, kjøkkenet og utendørs.

Hvis du holder på å installere nytt kjøkken eller bad skal du sannsynligvis ha nye armaturer, og her kan det lønne seg å velge riktig den første gangen. Ditt dusjarmatur, servantarmatur eller kjøkkenarmatur inntar nemlig en sentral plass i rommet, og det er ikke noe man skifter ut med det samme.

Hos WATTOO.NO har vi gjort det lett å finne det perfekte blandebatteriet til lav pris, så du kommer kjapt videre med ditt VVS- eller byggeprosjekt.

Blandebatterier til lav pris på nett

Du kan finne et stort utvalg av blandebatterier fra forskjellige forhandlere på nettet, og du kan ofte spare mange penger på armaturene hvis de blir kjøpt online. Likevel er det viktig å holde tungen rett i munnen, fordi ditt armatur kan også bli for billig.

Selv om du kan spare penger på å velge de aller billigste blandebatteriene og armaturer er kvaliteten typisk der etter. Vi anbefaler derfor at du investerer litt flere penger i ditt blandebatteri fra starten av, da holdbarheten og kvaliteten typisk blir tjent inn igjen med tiden. Hos WATTOO.NO finner du kun armaturer fra anerkjente produsenter som Børma, Hansgrohe og Ideal Standard, noe som er din garanti for et holdbart produkt.

Det kan godt føles litt som en jungel å prøve å velge riktig kjøkken- eller baderomsarmatur, fordi det finnes mange forskjellige merker og modeller. Vi vil gjerne hjelpe deg godt på vei og derfor finner du gode råd til valg av blandebatteri nedenfor.

Valg av nytt blandebatteri til badet
Som du kanskje ved kan du finne mange forskjellige armaturer. Det er typisk stor forskjell på hvordan du betjener armaturen, på designet og størrelen. Derfor er det en god idé å gjøre seg noen overveielser før man kjøper sitt nye armatur.

Hos WATTOO.NO vil du typisk finne to forskjellige slags grep på armaturene, henholdvis et eller to grep. Det er selvfølgelig en smakssak hva du liker best, men det er likevel noen generelle overveielser som skal gjøres i forhold til valg av blandebatterier med et grep eller to grep.

Den største fordelen ved blandebatterier til badet med et grep er at du lettere kan justere varmen på vannet. det er derfor også blitt mer naturlig at de fleste velger armaturer med kun et grep. Men det er selvfølgelig ikke det eneste som har betydning for ditt valg av blandebatteri til badet.

Designet og utformingen på ditt armatur betyr nemlig også noe, og for de fleste er det en klar fordel at armaturet passer til resten av VVS artiklene på badet, inklusiv møblene, dusjarmaturet og håndvasken. Hvis du har bestemt deg for et dusjarmatur med to grep i mer klassisk stil vil det kanskje være naturlig å velge et mer klassisk armatur til håndvasken.

Se alle produkter i kategorien VVS