Sikker levering

- i hele Norge

Frakt 99 kr.

- fri frakt over 2500 kr.

Alle kan handle

- både bedrifter og private

Enkel bestilling

- raskt og trygt

Elektromateriell

Det skal være lett å finne det beste elektromateriell på nett, og med WATTOO.NO blir det ikke enklere. Vi har det største utvalget av elektromateriell i høy kvalitet og laveste pris. Det kan godt lønne seg å kjøpe det riktige elektromateriell i første omgang, da de ofte har en helt sentral rolle i ditt byggeprosjekt eller renoveringsarbeid.

Her på siden har vi samlet vårt utvalg av forskjellig elektromateriell som hjelper deg til bedre arbeid. Finn for eksempel moderne elektromateriell fra Lauritz Knudsen, nye kabler og ledning eller se vårt utvalg av radiatorer og annet tilbehør til elvarme.

Gode råd i forbindelse med kjøp av elektromateriell

De fleste av oss er i interaksjon med elektromateriell hver dag på en eller annen måte. Det er derfor også en god investering å gjøre seg noen overveielser om hvilket elektromateriell man kjøper, og hvorfor. All elektromateriell er nemlig langt fra likt, og det kan koste dyrt å kjøpe for billig. Nedenfor gir vi deg noen gode råd som du kan bruke når du skal investere i nytt elektromateriell. Noen av rådene er universelle, og andre henvender seg mer spesifikt til forskjellige typer elektromateriell. Det er nemlig stor forskjell på å skulle kjøpe ny dørklokke og et nytt sikringsskap.

Hold alltid øye med strømregningen
Det første råd du skal få med på veien er ikke bare et godt råd til kjøp av elektromateriell, men et godt råd generelt. Når du skal kjøpe nytt elektromateriell som på en eller annen måte har innflytelse på din strømregning (som f.eks. panelovner eller varmtvannsberedere), så er det alltid lurt å vurdere dem på bakgrunn av deres strømforbruk kontra deres effekt.

Det kan kanskje virke ubetydelig om den ene modell bruker noen flere kilowatt enn den andre, særlig hvis du ikke tenker at det er noe som skal brukes ofte. Men det er en klassisk feil. Typisk er det nemlig slik at de små forskjellene betyr mye i det lange løp. Små variasjoner i energiforbruk hoper seg opp over tid, og selvom dit nye elektromateriell ikke har vært brukt flittig, så vil de ekstra kilowattene ha en effekt på din strømregning. Gå derfor etter effektivt og strømsparene elektromateriell fra kjente merker som BOSCH, Dimplex eller Adax.

La deg ikke lure av en lavere pris
Det neste gode råd er nært knyttet til det ovenfor, og det kan fungere som en god retningslinje når du sammenligner forskjellig elektromateriell. Det er sjeldent en god idé å vurdere elektromateriellet på kjøpsprisen alene. Den er nemlig ikke et uttrykk for den endelige pris, da det samlede strømforbruk i en viss forstand skal medregnes i kjøpsprisen. På samme måte som det koster noe å låne penger i banken, koster det også noe å kjøpe elektromateriell. Det virker kanskje som en merkelig sammenligning, men man kan dra noen gode paralleller.

Det kan nemlig virke fristende å kjøpe de aller billigste modellene innenfor diverse elektromateriell, men som et forbrukslån koster det deg dyrt i det lange løp. På samme måte som et forbrukslån er underlagt dyre renter, er billig elektromateriell det også, i form av høyt strømforbruk. Dermed har det stor innvirkning på din strømregning. Et godt tips er å derfor å undersøke hvor mye det aller billigste elektromateriell koster deg årlig, i forhold til elektromateriell fra anerkjente produsenter. Det er nemlig noe som skal tas hensyn til når den samlede pris på for eksempel din nye varmevifte eller håndtørker skal beregnes.

De fleste produsenter opplyser strømforbruket, og den informasjonen er nyttig når en type elektromateriell skal vurderes fremfor det andre. Selv om en modell kanskje er en større avskrivning her og nå, så kan utbetalingen raskest tjenes inn igjen hvis det årlige strømforbruket er lavere.