Sikker levering

- i hele Norge

Frakt 99 kr.

- fri frakt over 2500 kr.

Alle kan handle

- både bedrifter og private

Enkel bestilling

- raskt og trygt

Lampeledning

Mangler du lampeledninger i god kvalitet til dine nye taklamper? Da har du kommet til den riktige siden, fordi her har vi samlet vårt utvalg av lampeledninger. Hos WATTOO.NO forhandler vi kun ledninger fra de beste produsentene, og det er din garanti for et godt og holdbart produkt. Det lønner seg nemlig å investere i lampeledninger av høy kvalitet, da det sikrer en langtidsholdbar installasjon.

   

  1. Rund lampeledning hvit 2X0,75 mm² (H03VV-F) - 100 meter

    Rund lampeledning hvit 2X0,75 mm² (H03VV-F) - 100 meter

    Rund plastbelagt ledning som kan brukes til f.eks. taklamper, skjøteledninger eller ledninger på bruksgjenstander. Levers med jordledning og kan normalt belastes med opptil 9 ampere.

    Varenr: 9909000510

    inkl. mva NOK 739,95

   

Men hva skal man se etter når man gjerne vil kjøpe nye ledninger til sin belysning? Det er et spørsmål vi får ofte, og derfor har vi sammensatt noen gode råd til deg som skal investere i en ny lampeledning. Finn ut av hva du skal kjøpe og hvorfor i det kommende avsnitt.

Gode råd til kjøp av lampeledninger

De fleste av oss kan ikke unngå å skulle kjøpe nye lampeledninger før eller siden, fordi de brukes mange steder i boliger og virksomheter. Lampeledninger av høy kvalitet holder i mange år, og derfor kan det være lang tid siden du skulle montere en ny vegglampe eller downlights. Derfor er du kanskje ikke helt oppdatert på hva som adskiller gode lampeledninger fra dårlige, men det retter vi opp på nå.

I motsetning til installasjonskabler og installasjonsledninger forhandler vi kun lampeledninger med én størrelse leder, og det er fordi din belysning typisk ikke har bruk for mer. I den forstand er det lettere å velge lampeledning kontra installasjonskabel og -ledning. Det er likevel mulig å finne lampeledninger med både to og tre ledere, alt etter om du har behov for jordleder eller ikke.

I forbindelse med kjøp av nye lampeledninger er det alltid lurt å vurdere hvor lang ledningen skal være. Hos WATTOO.NO har vi gjort det lett å tilpasse lampeledningen til din installasjon, fordi vi forhandler lampeledninger i både 25 meter, 50 meter, 100 meter og etter mål. Sørg alltid for å kjøpe litt mer enn du i utgangspunktet trenger, fordi det er lett å klippe noe vekk, men ikke så lett å klippe noe på igjen.

Lampeledning i plast, PVC og stoff
Lampeledningene her på siden kan adskilles i forhold til hvilket materiale ytterkappen er laget av. Her forhandler vi i hovedsak tre forskjellige materialer; plast, PVC og stoff. De mest tradisjonelle lampeledningene er laget av plast og PVC, men de nyere og moderne ledningene kommer nå igjen med stoffkappe.

Et godt eksempel på dette er våre lampeledninger fra den kjente produsenten Nordlux som har laget en serie av ledninger med ytterkappe av stoff i forskjellige farger. Det gir et unikt uttrykk i boligen, og gjør det mulig å installere dine moderne lamper uten å være tvunget til å bruke de kjedelige og tradisjonelle ledningene i hvitt.

Avslutningsvis har noen lampeledninger med ytterkappe av stoff den fordel at de er varmefølsomme. Hvis dine lamper skal monteres et sted med høy og kontinuerlig varme bør du alltid bruke varmefølsomme ledninger.

 

Se alle produkter i kategorien Elektromateriell - Kabel, ledning & rør