Sikker levering

- i hele Norge

Frakt 99 kr.

- fri frakt over 2500 kr.

Alle kan handle

- både bedrifter og private

Enkel bestilling

- raskt og trygt

21 93 53 11

TIGRIS – Veggboks med kompresjonskobling (type 5), 15 mm x ½"

Veggboks fra Wavin til TIGRIS Pex-One rør. Består av en gjengeovergang som har en skruekobling i den ene enden og innvendig rørgjenge i den andre. Er beregnet til rør-i-rør, og slutter helt tett til tomrøret.

Varenummer:087281795
inkl. mva NOK 91,00

Beskrivelse

Wavins sortiment av veggbokser dekker alle behov for kobling av varmerør og rør til bruksvann og det finnes et stort utvalg av tilbehør som f.eks. dobbeltbeslag og tettingsmembraner til boksene.

Alle koblinger er VA-godkjente og utført med vinkel i enten messing eller kunststoff.

De finnes til både Wavins alupex-rør samt til deres pex-rør.

Rask og lett tilkobling:

En arbeidsdag uten problemer. Det får du med Wavins produkter. De har sørget for at alle ders veggbokser er svært monteringsvennlige.

Veggboksene skal plasseres helt presist og også denne delen av installasjonen har de gjort lett og effektiv. De har utviklet et enkelt og et dobbelt monteringsbeslag, som sikrer at veggboksene monteres både i den korrekte dybde og vinkelrett på veggen. Hvis du skal installere f.eks. et armatur sikrer det dobbelte monteringsbeslag dessuten at veggboksene blir plassert med den riktige innbyrdes avstand. Du behøver ikke engang å demontere beslagene ved trykkprøving, da avstandsstykkene er forsynt med o-ringer.

Når veggboksene er støpt fast tar du bare monteringsbeslaget av og sparer det til neste gang.

Enkelte produkter er enda enklere. F.eks. leveres TIGRIS veggbokser type 5 med koblingsvinkelen montert.

Type 5 veggboks:

Veggboksen er en ny type universell veggboks, der gjør den raskere og lettere å montere enn tradisjonelt oppbygde veggbokser. Veggboksen kan anvendes til både bruksvann og varme og kan monteres i både murte- og platevegger.

Veggbokser leveres i fire deler – huset, bajonettdel, løpemutter og koblingssett. Huset leveres med koblingsvinkelen montert og skal derfor ikke avmonteres for koble den til Pex røret.

Alle pakninger i veggboksen er faststøpte og sikrer at veggboksen er vanntett ved korrekt montering. Veggboksen kan festes både forfra og bakfra, fra siden og fra bunnen. Til veggboksen er det designet et dobbeltbeslag, som etter festingen kan demonteres og anvendes igjen.

Dobbeltbeslaget er forsynt med en lodd-viser, som gjør monteringen av veggboksen lettere.

Produktdetaljer

Anvendes til - Rør type PEX-rør
Dimensjoner 15 mm x ½"
EAN 5708525422752
Ende #1 - Størrelse 15 mm
Ende #1 - Type Kompresjonskobling
Ende #2 - Størrelse 1/2" (ca. 21 mm)
Ende #2 - Type Gjenge - Muffe
Ende #2 - Utføring Innvendig sylindrisk rørgjenge som tettes med f.eks. hamp og pakksalve
Endemål Ulike
Godkjenninger VA
Maks. temperatur 95°C
Maks. trykk 10 bar
Materiale Avsinkningsbestandig messing
Produsent Wavin
Serie TIGRIS
Typenummer 0633275
Veiledende bruk Drikkevann, Varmesystemer
Vinkel 90°
Vi er pligtig til å informere etter "Forskrift om elektrisk utstyr § 13": Elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner.